Wortel(ei)wrap

Hier ben ik echt fan van! Zo klaar en je kunt er alle kanten mee op! Een lekker voedend ontbijtje of mee in de lunchtrommel. Soms kan het heel makkelijk zijn.. Je kunt ze ook ‘s avonds alvast voorbereiden. Dan ben je ‘s ochtends helemaal snel klaar.

Ingredienten voor 1 wortelwrap:

  • 2 eieren
  • 1/2 bospeen 
  • (snufje zout)
  • 1 tl kokosolie
Nodig: rasp en koekenpan (deksel)
 
Bereiding:
  1. Rasp de wortel met een blokrasp of in een keukenmachine. 
  2. Kluts in een kommetje de 2 eieren en voeg de wortel toe en eventueel een snufje zout.
  3. Verwarm een pan met de kokosolie.
  4. Gooi het mengsel in de pan en beweeg de pan zodat het gelijk is verdeeld. Zet eventueel een deksel op de pan.
  5. Bak de wrap in een paar minuten op middelhoog vuur en draai om als de bovenkant ook gestold is.
  6. Bak nog 1 minuutje.
Beleg de wrap naar keuze, denk aan:
  • Een plakje kipfilet en paprika
  • Amandelpasta met een paar plakjes banaan
  • Geprakte avocado, sla en tomaat
  • Hummus en komkommer
Variatietip!
Dit kan natuurlijk ook met andere groenten zoals spinazie (eventueel even pureren samen met het ei) of (geraspte) courgette.
 
Eetsmakelijk!