Wie ben ik?

Hallo, ik ben Jorien. Orthomoleculair therapeut, Kindervoedingscoach en moeder!

Vroeger ben ik heel vaak op dieet geweest omdat ik als kind mollig was en als uiteindelijk echt te zwaar werd. Vooral door een niet zo’n goede relatie met eten en mijn lichaam. Ook had ik altijd last van mijn darmen en van een wisselende bloedsuikerspiegel. Toch ging ik altijd maar door.

Tot 2018. Het begon met een vervelende griep, die eindigde in een burn out. Een (achteraf gezien) leerzame periode waarin ik heel helder heb gekregen wat nu eigenlijk écht belangrijk voor mij was. 

Ik wilde veel meer doen met gezondheid en gezonde voeding. Ik ben toen een dag minder gaan werken en ben allerlei studies gaan volgen. Inmiddels ben ik gecertificeerd voedingsdeskundige, heb ik diploma’s behaald op het gebied van orthomoleculaire voeding, medische basiskennis, ben ik kindervoedingscoach, ADHD expert, EMB-therapeut en Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut. 

Sinds oktober 2020 ben ik volledig met mijn praktijk bezig en help ik anderen om de balans weer te hervinden in hun lichaam.

Het belangrijkste wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd is dat je bent wat je eet. Waar jij je lichaam mee voedt, daar moet het lichaam het mee doen. Voeding is daarmee dus de basis van een gezond lijf, samen met een hoofd én hart in balans. 

Daarom zijn mentaal, fysiek en emotioneel drie vaste elementen in mijn behandelplan. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk ze alle drie zijn voor een gezond leven!

De balans (terug)brengen in je leven, dat is wat ik het allerliefste doe. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten naar een gezond en gelukkig leven? Boek dan snel een gratis kennismakingsgesprek. 

Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan met het hervinden van jouw balans!

Veel liefs!

Dit is wat mijn klanten over mij zeggen

Mijke
Mijke
Read More
Jorien is een heel fijn en lief mens. Aardig maar ook eerlijk. Heel behulpzaam, denkt mee en stelt goede vragen. Haar praktijk is een rustige plek met altijd een lekker theetje en het ruikt er ook erg fijn. Ze geeft goede tips en laat je echt goed naar jezelf kijken. Ze geeft je inzicht in je eet en leef gewoontes zonder schuldgevoelens. Ze kijkt naar jou als persoon. Dus niet alleen naar je klacht. Dat werkt heel fijn, aangezien iedereen anders is en een ander rugzakje draagt. Zij kijkt en denkt met je mee. De onderzoeken ( bloed e.d.) en uitslagen neemt ze uitgebreid met je door zodat het in jip en janneke taal duidelijk wordt waar je iets kunt veranderen of aanpassen. Ze kijkt ook naar je budget, waardoor er voor elke portemonnee wel iets te vinden valt wat je kan helpen in het verbeteren van jouw gezondheid. Door mijn intoleranties duidelijk in beeld te brengen zit ik nu stukken beter in mijn vel en weet ik vaak ook hoe ik het moet oplossen als het toch mis gaat. Zo ook met de overgang, nu zeer fijne supplementen en tips waardoor de opvliegers weggevlogen zijn. Ik ben heel dankbaar!!😊
Marinella
Marinella
Read More
Fijne persoonlijke benadering, waarin echt mee werd gedacht. De begeleiding hebben wij als heel prettig ervaren, enorm bedankt. Wij hebben een hele blije en energieke dochter 🙂
Roxanne
Roxanne
Read More
Ik adviseer jorien ten zeerste! Ik zat met mijn handen in het haar en wist niet wat ik met alle verschillende adviezen van zowel huisarts als medisch specialist moest doen. Ik wist wel dat ik geen sterke medicatie wilde en hoopte daarom dat er een mogelijkheid was om mijn darm afwijking toch via een orthomoleculair specialist te behandelen. Jorien heeft alles naast elkaar gelegd, de opties toegelicht en heeft ze op basis van onderzoek een uitgebreid plan opgesteld. Ik heb dit plan gevolgd en voel me 100x beter. Ze was ten alle tijden bereikbaar voor hulp en advies. Ik adviseer Jorien nogmaals ten zeerste! Jorien is een specialiste met kennis en een ruim netwerk aan meer kennis indien nodig. Daarnaast is ze een rustig persoon met veel geduld die goed door de regels heen kan lezen. Probeer het zelf! Ik verzeker u dat u het helemaal met mij eens zult zijn!
Sabina
Sabina
Read More
Jorien is erg betrokken. Ik heb vorig jaar een EMB-test bij Jorien gedaan, om wat inzicht te krijgen in voeding en vitaminen. Waar heb ik tekorten van en waar reageert mijn lichaam op. Erg verhelderend.
Amanda
Amanda
Read More
Heel fijn. Ben zo blij dat ik naar Jorien ben gegaan! Ze is rustig en kalm en weet zoveel. Ze is heel goed in de nazorg, zoekt regelmatig contact of alles goed gaat en of je nog vragen hebt.
Saskia
Saskia
Read More
Via Facebook kwam ik bij voedingsadvies Alkmaar terecht om mijn dochter beter en verantwoord te laten eten.. het heeft mijn dochter en mijzelf enorm geholpen.. met goede tips hoe we dat aan konden pakken.. ze eet nu veel gevarieerder en gezonder. Ik kan het iedereen aanraden.
Anita
Anita
Read More
Al jaren heb ik veel last van gecombineerde klachten aan gewrichten en spieren en banden Ik was er aan gewend maar door de juiste adviezen en preparaten heb ik t idee dat ik er anders tegen aan kijk en ook beter geholpen wordt En dat t beter gaat!! Dit is een aanrader voor iedereen
Linda
Linda
Read More
Jorien heeft merkbaar veel passie voor haar vak en dankzij een hele heldere, begrijpelijke uitleg en concrete adviezen heeft ze mij gemotiveerd en geïnspireerd om beter voor mijzelf & gezin te zorgen!
Johan
Johan
Read More
Super goed advies. Heeft me enorm geholpen bij het herstellen na Corona.
Isis
Isis
Read More
Ik heb pas een EMB bloedtest laten doen. Vooraf hadden we een uitgebreiden intake en toen de uitslagen binnen waren hadden we ook weer gesprek waarin zij mij veel informatie en advies gaf. Ik ben hierdoor tot veel goede inzichten gekomen en ben hier lekker mee aan de slag gegaan. Jorien is heel meedenkend en kan met mijn vragen nog steeds bij haar terrecht. Ik raad voedinsadvies Alkmaar zeker aan!!
Marina
Marina
Read More
Bij Jorien een EMB test laten afnemen. Zij is zo vriendelijk en ze luistert vooral goed naar jou. Ik ben een hele lastige eter maar door Jorien haar adviezen ben ik dingen gaan proberen die ik anders nooit zou eten. Wat ik heel fijn vond is dat ze het advies echt op maat geeft en je vooral niet het gevoel geeft dat je het moet doen. Hierdoor voelde ik mij volledig op mijn gemak en juist dingen wilde proberen. Sinds ik mijn voeding hebt aangepast voel ik mij fantastisch, zoveel meer energie. Wat de juiste voeding al niet met je lichaam kan doen.
Previous
Next
Jorien de Gans Orthomoleculair therapeut.