Wie ben ik?

Hallo, ik ben Jorien. Orthomoleculair therapeut, Kindervoedingscoach en moeder!

Vroeger ben ik heel vaak op dieet geweest omdat ik als kind mollig was en als uiteindelijk echt te zwaar werd. Vooral door een niet zo’n goede relatie met eten en mijn lichaam. Ook had ik altijd last van mijn darmen en van een wisselende bloedsuikerspiegel. Toch ging ik altijd maar door.

Tot 2018. Het begon met een vervelende griep, die eindigde in een burn out. Een (achteraf gezien) leerzame periode waarin ik heel helder heb gekregen wat nu eigenlijk écht belangrijk voor mij was. 

Ik wilde veel meer doen met gezondheid en gezonde voeding. Ik ben toen een dag minder gaan werken en ben allerlei studies gaan volgen. Inmiddels ben ik gecertificeerd voedingsdeskundige, heb ik diploma’s behaald op het gebied van orthomoleculaire voeding, medische basiskennis, ben ik kindervoedingscoach, ADHD expert, EMB-therapeut en Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut. 

Sinds oktober 2020 ben ik volledig met mijn praktijk bezig en help ik anderen om de balans weer te hervinden in hun lichaam.

Het belangrijkste wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd is dat je bent wat je eet. Waar jij je lichaam mee voedt, daar moet het lichaam het mee doen. Voeding is daarmee dus de basis van een gezond lijf, samen met een hoofd én hart in balans. 

Daarom zijn mentaal, fysiek en emotioneel drie vaste elementen in mijn behandelplan. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk ze alle drie zijn voor een gezond leven!

De balans (terug)brengen in je leven, dat is wat ik het allerliefste doe. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten naar een gezond en gelukkig leven? Boek dan snel een gratis kennismakingsgesprek. 

Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan met het hervinden van jouw balans!

Veel liefs!

Dit is wat mijn klanten over mij zeggen

Marian
Marian
Read More
Een half jaar geleden, te samen met mijn man, de EMB test gedaan. Naar aanleiding van de uitslagen de adviezen van Jorien opgevolgd en binnen een paar maanden voelden wij ons energieker en slapen veel beter. Recentelijk de hertest gedaan en de uitslagen zagen er aanzienlijk beter uit. Dat hadden wij natuurlijk al gevoeld, maar het is toch fijn om het bevestigt te zien. De nieuwe adviezen die Jorien gegeven heeft gaan wij uiteraard weer opvolgen. Jorien ontzettend bedankt en tot een volgende keer.
Sabina
Sabina
Read More
Jorien is erg betrokken. Ik heb vorig jaar een EMB-test bij Jorien gedaan, om wat inzicht te krijgen in voeding en vitaminen. Waar heb ik tekorten van en waar reageert mijn lichaam op. Erg verhelderend.
Amanda
Amanda
Read More
Heel fijn. Ben zo blij dat ik naar Jorien ben gegaan! Ze is rustig en kalm en weet zoveel. Ze is heel goed in de nazorg, zoekt regelmatig contact of alles goed gaat en of je nog vragen hebt.
Saskia
Saskia
Read More
Via Facebook kwam ik bij voedingsadvies Alkmaar terecht om mijn dochter beter en verantwoord te laten eten.. het heeft mijn dochter en mijzelf enorm geholpen.. met goede tips hoe we dat aan konden pakken.. ze eet nu veel gevarieerder en gezonder. Ik kan het iedereen aanraden.
Anita
Anita
Read More
Al jaren heb ik veel last van gecombineerde klachten aan gewrichten en spieren en banden Ik was er aan gewend maar door de juiste adviezen en preparaten heb ik t idee dat ik er anders tegen aan kijk en ook beter geholpen wordt En dat t beter gaat!! Dit is een aanrader voor iedereen
Linda
Linda
Read More
Jorien heeft merkbaar veel passie voor haar vak en dankzij een hele heldere, begrijpelijke uitleg en concrete adviezen heeft ze mij gemotiveerd en geïnspireerd om beter voor mijzelf & gezin te zorgen!
Johan
Johan
Read More
Super goed advies. Heeft me enorm geholpen bij het herstellen na Corona.
Isis
Isis
Read More
Ik heb pas een EMB bloedtest laten doen. Vooraf hadden we een uitgebreiden intake en toen de uitslagen binnen waren hadden we ook weer gesprek waarin zij mij veel informatie en advies gaf. Ik ben hierdoor tot veel goede inzichten gekomen en ben hier lekker mee aan de slag gegaan. Jorien is heel meedenkend en kan met mijn vragen nog steeds bij haar terrecht. Ik raad voedinsadvies Alkmaar zeker aan!!
Marina
Marina
Read More
Bij Jorien een EMB test laten afnemen. Zij is zo vriendelijk en ze luistert vooral goed naar jou. Ik ben een hele lastige eter maar door Jorien haar adviezen ben ik dingen gaan proberen die ik anders nooit zou eten. Wat ik heel fijn vond is dat ze het advies echt op maat geeft en je vooral niet het gevoel geeft dat je het moet doen. Hierdoor voelde ik mij volledig op mijn gemak en juist dingen wilde proberen. Sinds ik mijn voeding hebt aangepast voel ik mij fantastisch, zoveel meer energie. Wat de juiste voeding al niet met je lichaam kan doen.
Previous
Next
Jorien de Gans Orthomoleculair therapeut.