Paarse notenpap

Heerlijke notenpap! Echt een toppertje en een lekker voedzaam ontbijtje of lunch.

Ingrediënten 4 personen:

100 gram walnoten
50 gram amandelen
50 gram cashewnoten
(of een andere mix van noten naar smaak)
4 el lijnzaad
4 eieren
1 rijpe banaan
200 ml havermelk of andere (plantaardige) melk
2 tl kaneel
(1 tl gember)
100 gram (diepvries) bio blauwe bessen

Bereiding:
1. Doe de noten en de lijnzaad in een blender of het bakje van je staafmixer en vermaal tot meel.
2. Voeg daarna de eieren, banaan en kaneel toe net zo lang tot je een glad mengsel hebt
3. Doe dit mengsel in een steelpannetje en zet op een laag vuurtje.
4. Giet de melk erbij en roer door.
5. Heb je diepvries bosbessen, voeg deze dan nu toe. Verse besjes kunnen later.
6. Verwarm het mengsel rustig totdat het lekker warm is. Blijf erbij en blijf roeren want het koekt snel aan.

Versier met een topping naar keuze. Bijvoorbeeld kokosvlokken, hennepzaad, cacaonibs, besjes etc. etc.

Eetsmakelijk!