Voedingsadvies in Heerhugowaard

Mijn naam is Jorien de Gans en ik zit met mijn praktijk in het Spoorkantoor in Heerhugowaard. Zelf kom ik uit Alkmaar, vandaar de naam “Voedingsadvies Alkmaar“.

Ik ben Orthomoleculair Voedingsdeskundige, Natuurlijk AD(H)D Expert en Kindervoedingscoach. 

Tegenwoordig zijn veel mensen eraan gewend geraakt om dagelijks met gezondheidsklachten te leven. Veel van deze klachten komen voort uit ons huidige voedingspatroon en onze leefstijl. Daar zijn onze lichamen niet voor gemaakt en vroeger of later gaat ons lichaam daar ook tegen protesteren.  Gelukkig ben je nooit te oud om daar iets aan te veranderen en kun je met verschillende aanpassingen grote verschillen maken!

Maar hoe fijn zou het zijn als dat nooit zou hoeven? Omdat je vanuit je thuis al zo’n gezonde basis hebt en daardoor bent uitgegroeid tot een gezonde volwassene. Met een gezond lijn en een helder hoofd.

Daarom richt ik me ook graag op kinderen. Daar kun je nog iets veranderen aan die basis. Een basis waar zij de rest van hun leven profijt van hebben!

Lees rustig verder op mijn site en neem gerust contact met me op bij vragen of voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Bel me voor een gratis intakegesprek!

Hieronder vind je een korte omschrijving van de verschillende adviestrajecten:

AD(H)D

Hoewel AD(H)D in aanleg genetisch is bepaald, heeft het voedingspatroon en de leefstijl hier een grote invloed op. Lees verder.. 

Gezond zwanger

Jij kunt je kind je de allerbeste start meegeven en goed voor jezelf zorgen tijdens je zwangerschap door écht gezond te eten en tekorten aan te vullen of te voorkomen.  Lees verder. 

Kids die niet willen eten

Niets zo vervelend dan elke avond strijd aan tafel! Dat lust ik niet, dit wil ik niet eten. Maar hoe krijg je er dan toch gezonde voeding in? Nou zo!

Buikpijn

Mama/papa ik heb buikpijn! Is dit iets wat jij heel vaak hoort en heb je er nog geen oplossing voor kunnen vinden? Mogelijk is het voedingspatroon van jouw kind niet geschikt voor zijn of haar lichaam. In het Westerse voedingspatroon zitten veel triggers voor onze buiken. Lees verder.. 

Herken je je in bovenstaande? Ben je er klaar voor om aan de slag te gaan? Tijd voor verandering?!

Laat dan hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op.

    Jorien de Gans

    Vraagje? Stuur me een app: